Skip to main content

Ambachtelijk assortiment binnen- & buitenlandse kaas, vleeswaren, wijn, delicatessen en meer.

Noten

Vers gebrandde noten met een echte top kwaliteit

Ons assortiment bestaat uit 13 verschillende noten( mixen)  en alle met een verschillende smaak.  Voor ieder wat wils. Ze worden elke week vers gebrand en zijn dan ook van top kwaliteit

Buitenlandse kazen

De buitenlandse kazen zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd. We hebben speciale importeurs van mooie kazen gevonden. Het assortiment wisselt regelmatig, zodat het verrassend blijft.

Stompetoren

Stompetoren kaas, kaas waar je voor terug komt! Stompetoren kaas wordt gemaakt van weidemelk. De koeien grazen en rusten in de wei. Daardoor zitten ze lekkerder in hun vel en zijn ze gezonder.

Het eten van vers gras zorgt voor een rijkere smaakvolle melk.

De koeien lopen minimaal 120 dagen per jaar en min. 6 uur per dag buiten. Stompetoren kaas wordt gemaakt in de CONO kaasmakerij in Noord-Holland. De kaasmakerij staat aangeschreven als beste & groenste kaasmakerij van Nederland.

In het speciale Stompetoren rijpings pakhuis kan de kaas in alle rust doorrijpen in een speciaal klimaat, met een relatief hoge temperatuur en hoge luchtvochtigheid. Zo blijft de kaas smeuïg en heeft het een dun korstje. De kaasmeesters houden het rijpingsproces nauwlettend in de gaten. De jarenlange ervaring en passie van de kaasmeesters zorgen voor een prachtig eindproduct en deze bevatten ook nog eens minder zout. Kortom kaas waar je voor terug komt.

Wijnen en Speciaalbieren

Onze ‘filosofie’ over de wijnen & bieren die we verkopen is eenvoudig: wijn & bier moet plezier geven.

Of anders gezegd; we houden gewoon van lekker eten, goeie wijn en lekker bier.

We hebben ons uiterste best gedaan om samen met onze leveranciers een mooi assortiment voor U samen te stellen en hopen dat U er volop van zult genieten.

Charcuterie

Bij Deli kaatje hebben we beroep gedaan op de traiteurs van Joka uit Brugge. We wilden graag mooie producten met een eerlijk verhaal daarachter.  De traiteurs van Joka bieden een mooie selectie van Belgische en andere Europese topcharcuterie aan. Uit het prachtige assortiment hebben wij voor U, zelf een selectie gemaakt . We zijn dan ook blij U deze mooie charcuterie te kunnen aanbieden. Het is een selectie waarvan vele producten geschikt zijn als broodbeleg maar daarnaast ook voor een stijlvolle charcuterieplank en uiteraard als begeleider bij een verrassend aperitief.

Een ware snoepwinkel voor de echte culinaire lekkerbek!